TYVERIALARM PRIVAT


VI SKABER - TRYGHED & TILLID

Stort tilfredshed 2700+ kunder

Landsdækkende service 

24/7-365 Super kundeservice

Intelligent alarmstyring

Kontakt os for en god Tyverialarm til 0,- i installation.


Optimer sikkerheden i dit hjem med en privatalarm


Står din bolig tom mange timer hver dag? Og vil du gerne sikre dit hjem og dine ejendele mod uvelkomne gæster?


Hos KP Sikring kan vi hjælpe dig med en sikker og brugervenlig privatalarm, der både virker præventivt og som din sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Vores unikke system, JA-100, er kort fortalt et professionelt og pålideligt system, der passer perfekt til private hjem – og som sælges til en konkurrencedygtig pris.


Den moderne tyverialarm privat – Her er du dækket godt ind


I en travl hverdag med arbejde, fritidsinteresser, indkøb og andre gøremål bruger vi i dag forholdsvist mange timer uden for hjemmet. De mange timer, hvor hjemmet står uovervåget hen, giver en større risiko for indbrud og hærværk. Med en privatalarm vil du opleve en større grad af sikkerhed i hverdagen, og du behøver ikke bekymre dig unødvendigt, når du ikke er hjemme – vi holder netop øje for dig, og vi rykker ud, hvis det bliver nødvendigt.


Vores JA-100 er, som navnet også antyder, kompakt og strømlinet i designet, så det passer ind i moderne hjem. En pladsbesparende privatalarm, der indgår diskret i boligens interiør.


Professionel alarm til hjemmet med KP Sikring


Det er svært ikke at blive begejstret for vores alarm til hjemmet. Vi har nemlig gjort det helt enkelt at erhverve sig en alarm, og vi kommer gerne hjem til dig og sætter det hele op og sikrer at alt fungerer, som det skal.

Fakta om JA100 privatalarm


  • Styr alarmen via en app på din smartphone
  • Mulighed for detektor mod røg, oversvømmelse og giftige gasser
  • Enkel og hurtig installation
  • Nem at bruge i hverdagen
  • Konkurrencedygtig pris