LÅSESMED/MAKANISKSIKRING


VI SKABER - TRYGHED & TILLID

Stort tilfredshed 2700+ kunder

Landsdækkende service 

24/7-365 Super kundeservice

Intelligent alarmstyring

Låseservice til dit hjem eller dit virksomhed?


Vores låsesmed har nøglen


Med stor erfaring og ekspertise på området har vores låsesmed nøglen til dine behov. Vi skaber sikkerhed med omtanke og løsninger, der er mere end blot i orden.
Vores store erfaring og evnen til at følge med udviklingen gør os til førende indenfor vores felt og da vi går op i veludført arbejde og godt håndværk, er vi et firma du kan regne med.


Vi ønsker at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os og igennem en god kommunikation, råd og vejledning, sikrer vi, at du får den optimale løsning for dig. Både hvis du blot har brug for at få åbnet en enkel dør, eller ønsker at indgå et samarbejde om eksempelvis elektroniske døre i din virksomhed.

Forsikringsgodkendte gitre og låse til døre og vinduer


Gitre og låse – den mekaniske sikring er en vigtig del af tyverisikringen i virksomheder og boliger. Vi rådgiver professionelt om mekanisk sikring, som låse/gitre også kaldes.

Sikringsgitre leveres i den farve du ønsker og i den sikringsklasse der evt. er forsikringskrav om. Det er vigtigt analysere bygningens svagheder, og afklare hvordan disse kan sikres mod indbrud.

Du kan få både faste og aftagelige gitre, hængslede gitre til kældervinduer, rullegitre til butiksfacader og gitre til sikring af døre og vinduer. Et sikringsgitter kan monteres indvendigt eller udvendigt og er typisk fremstillet i aluminium eller stål.

Vi sørger altid for, at opsætningen af et sikkerhedsgitter ikke skæmmer bygningen. Der monteres ofte standardgitre, men vi leverer også gerne gitre efter specialmål.

Låsesystemerne skal være effektive i brugernes hverdag, men også forsikringsselskaberne stiller krav til låse og kopisikre nøgler. Hvis dine låsesystemer ikke fungerer optimalt, så er et alarmsystem ikke det første du skal investere i.

Vi leverer kun kvalitetsikret arbejde