OM KP SIKRING APS


VI SKABER - TRYGHED & TILLID

Stort tilfredshed 2700+ kunder

Landsdækkende service 

24/7-365 Super kundeservice

Intelligent alarmstyring

KP Sikring ApS er en moderne virksomhed stiftet i 2010.


KP Sikring ApS er en 100 % dansk ejet virksomhed, som er autoriseret af Rigspolitiet, samt registreret hos Forsikring og Pension. F&P Certificerede AIA-installatør 212.441


KP Sikring ApS ligger centralt i Storkøbenhavn, tæt på motorvejene og ca. 15 minutter fra Rådhuspladsen. Det gør at vi nemt kan komme rundt til alle dele af Sjælland.


Vi dækker hele Danmark med egne teknikere ved opsætninger, service og vedligeholdelse. Opstår der akut behov for teknisk assistance, står vi naturligvis også til rådighed i hele Danmark via vores fantastiske netværk af samarbejdspartnere.


KP Sikring ApS er et mellemstort sikkerhedsfirma, som mener vi yder en bedre service end vore store konkurrenter. Vi ønsker ikke, at blive et stort sikkerhedsfirma med mange ansatte, da vi mener at det vil forringe vores kundeservice.


Mange virksomheder og private vælger sikringsfirma ud fra hvor store og kendte de er. KP Sikring ApS ønsker at blive kendt, som et moderne sikkerhedsfirma med en meget tæt kontakt til vores kunder.


KP Sikring ApS har et veluddannet personale, som har en stor erfaring med de arbejdsopgaver vi udfører. Vi ligger stor vægt på, at vore ansatte yder hvad kunden forventer, og gør det med et smil.